Juni 2019 – Certificering Uit je hoofd – In je lijf

Sinds dit jaar ben ik als gecertificeerd coach verbonden aan het platform Uit je hoofd – In je lijf. Frances van Dinther heeft sinds 2012 een online leerplatform gerealiseerd waarmee cliënten ondersteund worden in het integreren van denken, voelen en doen. Effectief en duurzaam leren door een combinatie van theorie, informatieve filmpjes en dagelijkse mindfullness oefeningen en reflectie. Een perfecte aanvulling op coachgesprekken, een gestructureerde houvast voor mensen die uitgevallen zijn. Ik vertel je er graag meer over!

 

Angelique

Inside Coaching

Mei 2017 – Column Angelique Eindhoven Business

In de mei-editie van het magazine Eindhoven Business is een column van Angelique gepubliceerd over de kracht van de combinatie van Coaching met de licht- en magneettherapie van Letec . Lees column-eindhoven-business

 

Angelique

Inside Coaching

Oktober 2016 – Artikel Eindhoven Business

In de oktobereditie van het magazine Eindhoven Business presenteren Inside Coaching, Richard Spierings Fysiotherapie en Letec zich gezamenlijk om de licht- en magneettherapie van Letec onder de aandacht te brengen. Lees artikel-eindhoven-business

 

Angelique

Inside Coaching

September 2016 – Informatie bijeenkomst Letec op 3 oktober – Aan de slag met stress of burn-out!

Tijdens deze avondbijeenkomst maak je kennis met de effectieve aanpak van coaching in combinatie met de licht- en magneettherapie van Letec. De gecombineerde aanpak leidt tot meer energie, een gezonder slaappatroon, betere concentratie, en meer rust in het hoofd. Uiteindelijk leidt deze aanpak tot een snel en duurzaam herstel. Ik zal op deze avond aanwezig zijn en uitleg geven over chronische stress en burn-out. De bijeenkomst is geheel kostenloos en vrijblijvend. Aanvang 19:00 uur op de Ir. Kalfsstraat 313A Eindhoven (Strijp-S). Zie ik je daar?

Graag aanmelden bij Letec per telefoon (040-3030910) of mail (info@letec-eindhoven.nl).

Angelique

Inside Coaching

Februari 2016 – Transitievergoeding

Met de invoering van de Wet werk en Zekerheid hebben werknemers vanaf 1 juli 2015 bij ontslag recht op een transitievergoeding, die als doel heeft de overgang naar een nieuwe baan te vereenvoudigen. In onderling overleg kan de vergoeding (deels) gebruikt worden om de werknemer bij-/om te scholen, om zo de kans op een nieuwe baan te vergroten. De weg vrij dus voor het inzetten van een Quaning-RGprogram, om een stap te pakken naar de baan die 100% bij jou en je talenten past. Werken met energie en plezier is ook voor jou weggelegd!

Zowel voor de werknemer als voor de werkgever is met de invoering van de transitievergoeding het een en ander veranderd. Via deze link een artikel waarin de meest in het oog springende veranderingen bij ontslag worden behandeld.

Angelique

Inside Coaching

Februari 2016 – Resultaten wetenschappelijk onderzoek werkzaamheid licht- en magneetveldtherapie bij burn-out

In de afgelopen 3 jaar ben ik nauw betrokken geweest bij het wetenschappelijk onderzoek naar de werking van de licht- en magneetveldtherapie van Letec bij burn-out. Als coach en als coördinator en kwaliteitsbewaker als het ging om de coaching binnen het onderzoek. Begin januari 2016 zijn de laatste deelnemers voor de laatste testen bij Letec geweest. De onderzoeksleider is nu samen met het Coronel Instituut voor Arbeid en Gezondheid van het AMC Amsterdam bezig alle resultaten te verwerken, analyseren en conclusies te trekken. Op 21 april a.s. worden de resultaten van het wetenschappelijk onderzoek gepresenteerd voor deelnemers, betrokkenen en doorverwijzers  aan het onderzoek. Meer informatie volgt zodra de onderzoeksresultaten vrijgegeven worden.

Angelique

Inside Coaching

Januari 2016 – Start Letec studie op chronische lage rugklachten

Letec is, in vervolg op het burn-out onderzoek, begin 2016 gestart met een studie naar de effecten van licht- en magneetveldtherapie op chronische lage rugklachten. Daarin wordt samengewerkt met fysiotherapeuten en een arts. Letec wil aantonen dat door licht- en magneetveldtherapie de pijn en mobiliteit bij chronische lage rugklachten verbeteren en pijnmedicatie minder of niet meer nodig is. De resultaten tot op heden zijn veelbelovend.

Angelique

Inside Coaching

VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.
Meer weten? Neem contact op en plan een gratis telefonische kennismaking!