“Mijn drive is om de ‘chaos’ die je ervaart om te zetten naar helderheid en duidelijkheid”

 

 

“Er is soms meer nodig dan inzichten…”

 

Krachtgericht in plaats van klachtgericht”

Aanbod


Het aanbod van Inside bestaat uit begeleidingsmogelijkheden die op zichzelf staand of in combinatie aangeboden worden. Voor particulieren, werknemers en werkgevers.

In een oriënterend gesprek maken we kennis en bekijken we wat passend en nodig is om in beweging te komen. Neem vrijblijvend contact op.

Sparring

In enkele gesprekken krijg je het benodigde inzicht om een volgende stap te kunnen maken. Bij levens-, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. In geval van stress word je je bewust van de oorzaken en weet je wat je er aan kan doen. Actiegericht, positief, efficiënt.
Lees meer 

‘Uit je burn-out’ – Integrale benadering met coaching, licht- en magneettherapie

Begeleiding bij emotioneel-mentaal-fysiek herstel en re-integratie na uitval door burn-out. Een vernieuwende, versnellende en integrale benadering.
Lees meer

‘In je kracht vanuit de kern’ – Quaning

Je lost de (on)bewuste oorzaak van wat je stress geeft duurzaam op. Je versterkt je fundering, je persoonlijke of zakelijke basis van binnenuit. Begeleiding gedurende 7 weken voor een vaste prijs met resultaatgarantie.
Lees meer

‘De juiste persoon op de juiste plek’ – Quaning

Oplossingen voor de werknemer en werkgever om potentieel en uniciteit tot hun recht te laten komen en zo langdurige stress en burn-out te voorkomen. Begeleiding op maat.
Lees meer

‘Inzicht in je gedragsvoorkeuren’ – DiSC

Een ‘zelfassessment’ dat een praktisch en visueel inzicht geeft in jezelf, in anderen en je bewust maakt van de impact van je acties en gedrag op de mensen om je heen. Met toelichting in een eenmalig verhelderend gesprek.
Lees meer


VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en passende aanpak te bespreken.