“Mijn drive is om de ‘chaos’ die je ervaart om te zetten naar helderheid en duidelijkheid”

 

 

“Er is soms meer nodig dan inzichten…”

 

Krachtgericht in plaats van klachtgericht”

Aanbod

Het aanbod van Inside bestaat uit begeleidingsmogelijkheden die op zichzelf staand of in combinatie aangeboden worden. Voor particulieren, werknemers en werkgevers.

In een oriënterend gesprek maken we kennis en bekijken we wat passend en nodig is om in beweging te komen. Neem vrijblijvend contact op.

Coaching – Sparring

In enkele gesprekken krijg je het benodigde inzicht om een volgende stap te kunnen maken. Bij levens-, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. In geval van stress word je je bewust van de oorzaken en weet je wat je er aan kan doen. Actiegericht, positief, efficiënt.
Lees meer 

‘Uit je burn-out’ – Multidisciplinaire aanpak op maat

Begeleiding bij emotioneel-mentaal-fysiek herstel en re-integratie na uitval door burn-out. Versneld en duurzaam weer aan het werk.
Lees meer

‘In je kracht vanuit je kern’ – met Sense Software Technologie

Je versterkt je fundering, je persoonlijke of werkgerelateerde basis van binnenuit. Onderliggende, onbewuste blokkades verdwijnen. CoachProgramma gedurende maximaal 8 weken voor een vaste prijs met duurzaam resultaat.
Lees meer

‘De juiste persoon op de juiste plek’ – met Sense Software Technologie

Loopbaangerichte oplossingen voor de werknemer en werkgever om potentieel en uniciteit tot hun recht te laten komen. Talenten worden optimaal benut op een werkplek die passend is. Assesments en resultaatgerichte CoachProgramma’s voor een vaste prijs met duurzaam resultaat.
Lees meer

‘Uit je Hoofd in je Lijf’- integratie van denken, voelen en doen

Effectief, duurzaam leren en persoonlijk groeien via een online leerplatform. Een combinatie van theorie, informatieve filmpjes, dagelijkse mindfullness oefeningen en reflectie. Een perfecte aanvulling op coachgesprekken, een gestructureerde houvast voor cliënten met diverse ontwikkeldoelen. Ik vertel je er graag meer over!

‘Inzicht in je gedragsvoorkeuren’ – DiSC

Een ‘zelfassessment’ dat een praktisch en visueel inzicht geeft in jezelf, in anderen en je bewust maakt van de impact van je acties en gedrag op de mensen om je heen. Met toelichting in een eenmalig verhelderend gesprek.
Lees meer

VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.
Meer weten? Neem contact op en plan een gratis telefonische kennismaking!