Sparring

“Het waren heldere beide-benen-op-de-grond gesprekken”

“Inzichten, die mij op simpele wijze helpen tot actie te komen”

“Werken aan de toekomst vanuit ‘nu’…..”

Normaal gesproken kun je prima omgaan met wat je tegenkomt in het leven en heb je vroeg of laat de antwoorden wel. Nu even niet. Het is iets dat je niet makkelijk met je familie of je vrienden bespreekt. Of niet met hen wilt bespreken. Je zoekt iemand, een onafhankelijke derde, die samen met jou naar de situatie kijkt.

Een sparring partner die op basis van gelijkwaardigheid en in onderlinge interactie naar jouw ervaring van situaties kijkt en oplossingen verkent. Gericht op het hier en nu en de toekomst. Bij levensvragen, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen.

Op werkgebied kan een sparringpartner effectief zijn als je een nieuwe rol krijgt en je wilt je daarop voorbereiden. Je werkt ergens al een tijd en je hebt te maken met spanningen, problemen of conflicten. Misschien heb je behoefte aan zingeving, groei en ontwikkeling en weet je niet goed welke volgende stap te maken.

Ik ben je ‘spiegel’, geef je tips en handvatten en verschaf je helderheid, een nieuw kader of andere invalshoek. 

Met als resultaat meer autonomie, gevoel van (keuze)vrijheid en ontspanning.

 

 

 

 

VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.
 
Meer weten? Neem contact op en plan een gratis telefonische kennismaking!