De juiste persoon op de juiste plek

“Als ieder mens unieke talenten bezit, maak jij daar dan al gebruik van?”

“Ik heb mezelf opnieuw ontdekt”

“Het meest bijzondere, adequate traject, welke ik ooit heb meegemaakt”

In de jaren dat ik als coach in organisaties rondloop zie ik het belang van de juiste persoon op de juiste plek. Werk en een werkomgeving waarin talent en uniciteit het best tot zijn recht komt, helpt uitval door langdurige stress & burn-out te voorkomen. De juiste persoon op de juiste plek is van toegevoegde waarde voor die persoon zelf, voor zijn omgeving en voor het bedrijf. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van de werknemer en de werkgever om dit te realiseren.

 

Werken met voldoening & plezier

Als je bewust bent van je onderscheidende factor, je unieke talenten en je deze met vertrouwen inzet, is dit van waarde voor jou en je werkgever. Het CoachProgramma ‘In je kracht vanuit de kern’ richt zich op het herkennen, waarderen en het volledig benutten van je potentieel. Het resultaat is veerkracht, bevlogenheid en werkplezier, ook in tijden van verandering of als het even tegenzit.

Talenten worden optimaal benut op een werkplek die passend is. Je bent je meer bewust van je eigen kracht, je toegevoegde waarde en van je unieke talenten die je met vertrouwen inzet. Dit helpt focus te houden en passende keuzes te maken voor de toekomst.

 

Match werkplek & werknemer

Voor een objectieve bepaling van geschiktheid voor een bepaalde functie binnen een bedrijf wordt het Assessment ‘De juiste persoon op de juiste plek’ ingezet. In korte tijd wordt duidelijk wat de werknemer vanuit zijn essentie meebrengt en in hoeverre dit past bij wat gewenst is op de werkplek. Het resultaat is een inzicht in het potentieel van de kandidaat, inclusief ontwikkelpunten.

Om ontwikkelpunten van de geselecteerde kandidaat en onderliggende blokkades duurzaam aan te pakken wordt gewerkt met het CoachProgramma ‘In je kracht vanuit de kern’, zodat zijn/haar potentieel optimaal wordt ingezet op de nieuwe werkplek.

 

Wat maakt dit CoachProgramma zo effectief?

Veel traditionele begeleidingsmethodes zijn gericht op verandering van gedachten en daarmee het gedrag. Ondanks mooie inzichten en/of een tijdelijke verbetering vallen veel mensen terug in oude gewoontes. In dit CoachProgramma (inclusief het Assessment) werken we met Sense Software Technologie. Een softwaretoepassing die, voorbij aan het bewuste denken, objectieve analyses en interventies doet op het niveau van het onderbewuste.  De begeleiding is positief, methodisch, concreet en maakt het ‘onzichtbare’ zichtbaar en tastbaar. Voor een vaste prijs, in maximaal 8 weken en met duurzaam resultaat.

VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Meer weten? Neem contact op en plan een gratis telefonische kennismaking!