In je kracht vanuit de kern

“Zonder diep te graven, voel je jezelf steeds sterker worden”

“Hoe het werkt maakt eigenlijk niet uit, maar dat het werkt is een gegeven”

“Doen!! Beleven!! Resultaat zien!!”

Herken je dit?

  • je bent moe, geïrriteerd, defensief of lusteloos
  • je loopt tegen je grenzen aan en bent de regie kwijt
  • je twijfelt, maakt geen keuze, mist focus
  • je bent zit in een vicieuze cirkel van voldoen aan verwachtingen en vraagt je af: ‘wat wil ik eigenlijk?’
  • je hebt een verlangen om werk te doen dat echt bij je past, maar weet niet wat dat is
  • je weet wat bij je past, maar onderneemt geen actie
  • het leven geeft je genoeg signalen die aangeven dat het anders zou moeten… maar hoe?

En misschien ook wel….

  • je loopt voor de zoveelste keer tegen hetzelfde aan
  • je ervaart dat andere begeleidingsmethoden geen echte verandering hebben opgeleverd
  • je wil met je inzichten uit een eerdere therapie tot actie komen

 

Kom thuis bij jezelf!

We leveren allemaal een unieke bijdrage die ons onderscheidt van anderen en tegelijkertijd verbindt met de wereld. Wanneer je iets probeert te realiseren wat niet in lijn is met wie jij in essentie bent ervaar je weerstand. Dingen gaan niet vanzelf, je moet moeite doen. Je hebt twijfels, je loopt steeds opnieuw tegen iets aan, je ervaart tegenslag of je bent boos of gefrustreerd. Als je het leven leeft dat bij je past voel je je vrij, energiek, bruisend en vol zelfvertrouwen. Je bent mentaal flexibeler bij tegenslag, negatieve gevoelens en andere zaken die het leven je nu eenmaal presenteert. Je ervaart vitaliteit en zingeving.

Een algemeen geaccepteerde overtuiging is dat je voor geluk hard moet werken. Elke dag, steeds opnieuw. Hard werken aan je carrière, jezelf, je relatie en de opvoeding van je kinderen. Waarbij we toewerken naar meer, beter en fijner. Vaak in de veronderstelling dat het nu even afzien is, zodat het straks beter zal zijn. Hoe zit dat bij jou? Ik nodig je van harte uit om met mij vanuit een compleet andere invalshoek je mogelijkheden en manier van invloed te verkennen.

 

Het resultaat van CoachProgramma ‘In je kracht vanuit de kern’

Wat je kunt verwachten is dat je in dit traject je persoonlijke doel bereikt EN dat je weet wie je bent, wat het is dat jou uniek maakt, dat je de waarde daarvan inziet, daarover communiceert en daarop gebaseerd keuzes maakt. Dan is een leven met meer vanzelfsprekendheid mogelijk.

De begeleiding is positief, methodisch, concreet en maakt het ‘onzichtbare’ zichtbaar en tastbaar. Voor een vaste prijs, snel (maximaal 8 weken) en duurzaam. Met als bonus een verrassend nieuwe kijk op gedrag en de resultaten in je leven.

 

Wat maakt dit CoachProgramma zo effectief en hoezo ‘vanuit de kern’?

Veel traditionele begeleidingsmethodes zijn gericht op verandering van gedachten en daarmee het (emotionele) gedrag. Ondanks nieuwe inzichten en/of een tijdelijke verbetering vallen veel mensen terug in oude gewoontes. In dit CoachProgramma werken we met SENSE Software Technologie. Een softwaretoepassing die op een unieke manier werkt op het niveau van het onderbewuste. Dus voorbij aan je bewuste gedachten, die zoveel invloed hebben in tijden van verandering en die je vast kunnen houden in het ‘oude vertrouwde’. De software ondersteunt in het bewust worden én transformeren van de onbewust blokkerende patronen, die het bereiken van jouw doel in de weg staan.

De verandering in je ‘binnenwereld’ manifesteert zich vanzelfsprekend en positief in de ‘buitenwereld’. In je dagelijkse leven ervaar je meer ontspanning en gemak. Je maakt keuzes vanuit zelfrealisatie in plaats van uit angst of zorg. In je kracht vanuit de kern dus!

 

Ik daag je uit!!

Ben je 100% gemotiveerd om je kwaliteit van leven te verbeteren? Laat mij je dan helpen NU in beweging te komen zodat je het beste uit jezelf haalt. Gelukkiger bent. Het leven als makkelijker ervaart en er veel vaker en veel meer van geniet.

 

 

 

 

VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Meer weten? Neem contact op en plan een gratis telefonische kennismaking!