Mijn reddende engel

Ik heb nog eens oude documenten bekeken, ongelofelijk dat het al weer bijna zes jaar geleden is dat ik voor het eerst bij je kwam. In 2018 startten we met een Sense (destijds quaning) traject. Het was pittig om in de spiegel te kijken, fijn om het samen met jou te doen. In 2020 tijdens de corona de 360 graden feedback, gericht op verbeteren van mijn communicatie en manier van samenwerken. Heftig maar ook heel erg leerzaam. Daarna zijn we een paar keer per jaar blijven sparren. Ik weet dat je vindt dat ik alles uiteindelijk zelf heb gedaan, maar je bent toch een beetje mijn reddende engel.

Koen

Productontwikkelaar

Het traject was een ‘life-saver’!

Door mijn werkgever werd mij een nieuwe functie aangeboden: die van leidinggevende. Gedreven als ik ben heb ik geen moment getwijfeld om dit aanbod aan te nemen. Ik heb echter geen moment stilgestaan bij het feit of dit wel past bij mij als persoon en bij mijn kwaliteiten. Zoals je waarschijnlijk al aanvoelt zat ik een half jaar later compleet gestrest en gefrustreerd bij Angelique aan tafel, en wankelde ik op het randje van een burn-out. Het traject met Angelique is echt mijn life-saver geweest. Het heeft mij zo ontzettend veel inzichten gegeven! Het heeft me geholpen mezelf beter te leren kennen, te snappen waar ik als persoon behoefte aan heb en mijn werk en privé leven zo in te richten dat het aansluit bij wat mij energie geeft. Deze inzichten zorgen ervoor dat ik die leidinggevende functie nog steeds beoefen maar wel op een manier die past bij mij. Ik ervaar weer rust, heb weer volop energie en heb er weer zin in! Daarvoor ben ik Angelique ontzettend dankbaar!

Annebel

Leidinggevende / Team lead Marketing

Ik voel nu kracht, liefde voor mezelf, zelfvertrouwen en balans

Op het moment dat ik bij Angelique aan tafel kwam, ging het erg slecht met mij. Ik zat in een burn-out, mijn lichaam riep stop en ik kon niet verder van mijzelf verwijderd zijn. Langzaamaan realiseerde ik mij dat ik al een lange tijd alleen maar aan het overleven was en er een vage schim van mijzelf over was. Angelique heeft met haar begeleiding mij weer kennis laten maken met mezelf. Zij wist precies in het juiste tempo de vinger op de zere plekken te leggen en met een praktische benadering mij op weg te helpen. Hierdoor kwam ik weer in contact met mijn gevoel. Ik ben onder andere van iemand die het allemaal niet meer wist, met een negatief zelfbeeld en mezelf altijd kleiner maken dan de ander, naar een gevoel van kracht, liefde voor mezelf, zelfvertrouwen, balans en zoveel positieve energie gegaan. Heb je een burn-out, gun jezelf de begeleiding van Angelique dan ben je in bijzondere en goede handen.

Leanne

HR Business Partner

We lachen weer met elkaar!

Bericht van de zus van een cliënte: “Vroeger toen mijn zus en ik jong waren ervaarde ik altijd een negatieve sfeer tussen ons. Als ze tegen me sprak, was het om me de les te lezen, of om me te vertellen dat ik moest stoppen met iets dat ik deed, of dat ik irritant bezig was. Jaren lang vroeg ik me af wat er nou mis was met mij of met haar dat ze zo naar me keek. Tot nu.

Want eindelijk heeft ze hulp gekregen en begrijpt ze niet alleen hoe het voelde voor anderen om met haar op te groeien, maar kon ze ook aan mij vertellen wat er door haar hoofd heen ging in die momenten. Eindelijk weet ik dat al die jaren de boosheid die ze naar mij had helemaal niet bedoeld was naar mij. Ze heeft zich zo vaak ingehouden omdat ze niet bazig of kattig wilde zijn, en ze had niet door hoe erg ze ontplofte als ze eindelijk wel iemand confronteerde over iets waar ze last van had.

Onze communicatie is nu open, waardoor we positieve gesprekken hebben en zelfs lachen met elkaar. We gaan gezellig uit eten en ze durft eindelijk tegen me te praten als ze ergens last van heeft of gewoon tegen iemand wilt praten over iets soms dat ze heeft meegemaakt. Ze vertrouwt mij nu genoeg om negativiteit te uiten. Daardoor is ze zo veel blijer en voel ik me zo veel meer gerust gesteld rond haar. Ik hoef niet meer op eierschalen te lopen, en ik zie hoeveel het haar heeft geholpen. Ik ben zo dankbaar voor de hulp die ze heeft gekregen”

Zus van cliënte

Ik ben zoals ik ben en dat is goed

Chronische stress…ik? Nee hoor, gewoon doorgaan toch? Tot het moment dat mijn lichaam aangaf dat het zo niet verder kon. Op advies van de logopediste ben ik in contact gekomen met Angelique. Wat volgde was een warm welkom en een goede eerste kennismaking. Van veel vertellen, denken, moeten en willen naar rust in je hoofd. Angelique is praktisch ingesteld wat voor mij goed voelt en waardoor ik ook direct aan de slag kon. Ze laat je inzien dat goed voor jezelf zorgen niet is dat je een ander moet laten vallen maar dat je wel je grenzen leert kennen en herkennen. Ze geeft je inzicht in waarom ik de dingen doe die ik doe. Er is geen goed en er is geen fout. Dankjewel Angelique voor je rust, je openheid, je eerlijkheid en je tips!

Cristel

Directiesecretaresse

Ik weet weer wie ik ben en waar ik voor sta

Angelique heeft me geholpen weer te voelen wie ik ben en waar ik voor sta. Dit heeft me weer geluk, energie en zelfvertrouwen gegeven.

Laura

Teamleader Airside

Het leek net of je ‘Tetris’ speelde in mijn hoofd….

Wat kwam jij precies op het juiste moment op mijn pad en wat ben ik dankbaar voor het feit dat ik jou heb leren kennen. Je oprechte interesse en medeleven zorgde ervoor dat ik me gehoord en begrepen voelde in een periode waarin ik daar veel behoefte aan had. Ik heb weleens tegen je gezegd dat het net leek of jij ‘Tetris’ speelde in mijn hoofd; waar ik mee bedoel dat je de chaos van gedachten en gevoelens zo kon ordenen dat ik er zelf weer grip op kreeg. Voor veel mensen betekent een burn-out het moment om jezelf echt te leren kennen. Voor mijn gevoel wist ik al heel goed wie ik was en waar ik voor stond, maar was ik mezelf volledig kwijtgeraakt. Lieve Angelique, bedankt dat je naast en achter mij stond in de zoektocht om mezelf terug te vinden. Bedankt voor je compassie, je begrip en je geduld. Voor mij ben je een engel zonder vleugels.

Fabienne

Ik vind het geweldig om mijn passie te delen

Graag wil ik je nog bedanken voor de super coaching tijdens mijn burn-out! Als dit niet zo was geweest had ik misschien nu niet mijn droom gerealiseerd. Afgelopen September ben ik mijn eigen yogastudio gestart nadat ik de opleiding in Thailand heb afgerond. De studio in Mierlo loopt goed, ik vind het geweldig om mijn passie met mijn leerlingen te delen. In het nu leven, zelfacceptatie en ontstressen!  Dankjewel Angelique

Amé van Meijl

Eigenaresse yogastudio Avaja

Je bracht het beste weer in mij boven…

Als een zwak vogeltje kwam ik via mijn werk bij jou terecht. Het voelde meteen veilig en ik ging met je op pad om mezelf weer te kunnen laten vliegen. In samenwerking met de lichttherapie van Letec en met vallen en opstaan ben ik weer veel sterker geworden. Iedereen denkt wel eens van dat overkomt me niet. Je kunt alles aan en in één keer is al je energie op. Maar  door een goede begeleiding van jou, gesprekken, testen, lachen maar ook veel huilen heeft het me veel gebracht. Jij bracht het beste weer in me naar boven en hebt me geleerd met andere ogen te kijken naar de mensen om me heen. Wat een verademing. Er is er maar één belangrijk en dat ben jezelf. We zijn nu een jaar verder en wat ik nu precies wil is nog niet duidelijk maar ik weet wel wat ik niet meer wil dankzij jou. Ik dank je hartelijk voor alle steun, je tips en gewoon dat je er voor me bent. Ik vlieg nu weer verder met goede moed op naar een nog onbekende bestemming. Ik zou zeggen; maak kennis met deze prachtige vrouw die je weer de mooie dingen van het leven laat zien.

Anita

Relatiebeheerder

Ik weet nu wie ik van nature ben en wat ik echt belangrijk vind

Vanaf het moment dat ik aan jou werd voorgesteld wist ik dat ik bij jou aan het goede adres was.  Je straalde rust uit en had geen oordeel over wie ik als mens was. In een hele korte periode heb je ervoor gezorgd dat ik inzicht heb gekregen in wie ik van nature ben en wat ik echt belangrijk vind. Door de gesprekken die we hebben gehad heb ik meer rust gekregen, geniet ik meer, maak ik bewuster keuzes en kan ik mezelf als persoon meer waarderen. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt voor de prettige samenwerking!

Susan

Financial Controller

Ik leef weer mijn eigen leven

De coaching (in combinatie met de behandelingen bij Letec) heeft me geleerd om te handelen naar wat ik eigenlijk allang wist. Hierdoor leef ik weer meer mijn eigen leven. Angelique weet via een beperkt aantal vragen tot de kern door te dringen, waardoor je route een hele nieuwe wending krijgt, die heel praktisch toepasbaar is.

Twan

Manager Financiën GGzE

Ik had geen plezier meer in mijn werk

Ik ben bij Angelique terecht gekomen omdat ik geen plezier meer in mijn werk had. Ik wilde o.a. erachter komen waar mijn krachten liggen zodat ik mezelf beter kon profileren tijdens de zoektocht naar een nieuwe baan. Hier heeft Angelique me ontzettend goed mee geholpen, en meer dan dat zelfs! Door de sessies ben ik meer te weten gekomen over mezelf. Daarnaast heb ik super veel geleerd wat ik niet alleen kan toepassen op het gebied van werk, maar in allerlei situaties. Daarnaast heb ik DiSC gedaan wat veel inzichten heeft gegeven. Wat vooral heel fijn was, is dat Angelique heel concreet is en continue jouw doel voor ogen houdt. Inmiddels heb ik een nieuwe baan gevonden en dat was zonder Angelique niet gelukt!

Anoniem

Ik wens iedereen zo’n coach voor een vlot herstel

Tijdens mijn burn-out heb ik veel aan Angelique gehad. Ze luisterde niet alleen goed maar stelde ook op het juiste moment de juiste vragen die mij het juiste inzicht gaven in mijn denken en handelen. Daarnaast wist ze heel verhelderend uit te leggen wat een burn-out met je hersenen doet en gaf daarbij passende oefeningen voor herstel. Op een positieve wijze werd een  plan van aanpak gemaakt om aan de opgestelde doelen te werken. De begeleiding was heel prettig en ik wens iedereen zo’n fijne coach toe voor een vlot herstel.

Rita

Docent basisonderwijs

Je hebt me op een fijne en warme manier handvatten gegeven

Je hebt me op een fijne en warme manier handvatten gegeven om we weer de goede richting in te sturen. Deze waardevolle handvatten gebruik ik nog steeds en zal ik in de toekomst blijven gebruiken. Bedankt Angelique.

Anoniem

Ik ben Angelique dankbaar, voor de warme, rustige en deskundige begeleiding

Het is me overkomen, de burn-out. Ik kon het niet geloven dat mij dit gebeurde.
Nu kan ik zeggen: wat heb ik een mooi cadeau gekregen. En wat fijn, dat ik Angelique ben tegengekomen. Ik ben via de huisarts naar een psycholoog gestuurd. Dat was moeilijk en vermoeiend voor mij. Ik had geen zin om te graven in mijn verleden. Mijn psycholoog, gaf me het advies, om mee te doen met een onderzoek voor mensen met een burn-out bij Letec. Daar kwam ontmoette ik Angelique. En wat heb ik in een paar sessies veel mogen leren van haar. Het heeft mij veel moois gebracht. Angelique is een persoon die goed naar me luisterde en precies aanvoelde wat ik nodig had. Ze straalt rust uit en gaf me vertrouwen, zodat ik zelf ook rust vond en dat ik
helderheid kreeg, in de chaos in mijn hoofd. Samen keken wij waar ik tegen aan liep. Mijn angsten en onzekerheid, werden omgezet in vertrouwen. Mijn “negatieve” patronen, zoals gedrag en denken, werden omgezet naar het positieve handelen en het mooie te zien.
Na enkele sessies, was er weer ruimte voor mijn werk…heerlijk. Mijn manager en bedrijfsarts zagen mijn snelle vooruitgang. Advies was om nog enkele sessies te volgen tijdens mijn re-integratie.
Angelique heeft me laten inzien waar mijn kwaliteiten op mijn werk liggen en hoe
ik dit toe kan passen op mijn werk. Ze heeft me ook tools gegeven, zodat ik niet
naar oude patronen zal gaan handelen. Inmiddels ben ik heerlijk aan het werk met zekerheid en trots. Ik geniet er ontzettend van en het kost mij nu weinig tot geen energie.
Ik ben Angelique ontzettend dankbaar, voor de warme, rustige en deskundige
begeleiding van dit mooie proces. Haar professionele begeleiding, kan ik iedereen aanraden.
Ik heb in korte tijd mezelf kunnen ontwikkelen, tot een nog mooier, fijner en
gelukkiger mens.

Sandra

Pedagogisch Behandelaar

Verhelderend en confronterend

Nadat ik enkele vervelende dingen te verwerken had gekregen liep ik tegen mijn eigen onvermogens aan. Dit leidde uiteindelijk tot een burn-out. Angelique heeft me begeleid en ik heb haar leren kennen als een betrokken en effectieve coach die me op de juiste momenten een spiegel wist voor te houden en me liet inzien wie ik ben en wat ik allemaal kan en wil. Verhelderend en toch ook confronterend. Het blijkt dat mijn opvoeding en veel van wat ik tot nu toe in m’n leven heb meegemaakt, sterk van invloed zijn op de keuzes die ik maak. Door meer bewust te zijn van wat ik wil en wat ik doe, kan ik nu beter m’n eigen keuze bepalen. Dankzij Angelique ben ik mij bewust van de wonderschone dingen in het leven en mag ik daarvan genieten!

Robert

Bankmedewerker

Je geeft op simpele wijze inzichten

In een ongedwongen sfeer stel je me zeer op mijn gemak waardoor je bij mij onderliggende problemen aan het licht brengt die ik voorafgaand aan onze gesprekken zelf niet zie. Je geeft op simpele wijze inzichten. Door je persoonlijke benadering komen we vaak ergens anders uit dan waar ik vooraf aan had gedacht. Je hebt alle tijd voor me. Ik heb eerder het gevoel dat ik bij je op de thee kom dan dat ik kom voor een psychisch probleem. Ik vertrek bij je met een helder hoofd. Alles weer even op een rijtje. Ik bedank je daarvoor.

Monique

Administratieve multitasker

Geen gevroet om het vroeten..

De aanpak van Angelique sprak me al direct aan: geen “gevroet” om het vroeten, maar werken aan de toekomst vanuit nu, het heden. Dat wil niet zeggen dat het nooit over mijn jeugd ging, maar het verleden kwam alleen aan bod voorzover dat nodig was voor hoe ik me “nu” voelde.

Ik merkte dat ze in mijn onsamenhangende verhalen al snel een rode draad ontdekt had en daarmee aan het werk ging. Zonder al te veel nadruk te leggen op “hoe het zo gekomen is” gaf ze me handvatten voor de toekomst, waarmee ik op mijn beurt meteen aan de slag kon. Met eindeloos begrip en zonder te (ver)oordelen heeft ze me op die manier geholpen mijn gedachten weer op een rijtje te zetten. Ik kan eindelijk weer zeggen dat ik blij en tevreden ben!

Heleen

We staan stil bij wat ik werkelijk wil om daarvoor te gáán

Wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, overkwam mij; ik was hard op weg om op te raken, terwijl ik het niet in de gaten had. Mijn werkgever gaf mij het advies om met Inside te gaan praten. Angelique kwam zeer sympathiek op me over doordat ze een prettige mengeling van verstand van zaken en een lieve vriendelijkheid uitstraalde. In eerste instantie ging het eigenlijk alleen nog maar beroerder, echter Angelique leerde mij op een nieuwe manier naar mezelf kijken. Het lukte me steeds beter om te stoppen met piekeren. De innerlijke strijd met veel zelfveroordeling, minderwaardigheidsgevoelens en schuld- en schaamtegevoelens zijn weg. Door de begeleiding van Angelique is het woord “kunnen” voorop komen staan (“wat kan ik?”), daarna gevolgd door “willen” (“wat wil ik, in de ruimte die “kunnen” mij aangeeft”) en heeft “moeten” niet zo veel meer te zeggen. Hierdoor is meer vrijheid ontstaan, daar waar eerst dwang bestond. Ik werk nog steeds samen met Angelique aan de weg naar balans, evenwicht en een krachtig zelfbewust zijn. We staan stil bij wat ik werkelijk wil om daarvoor te gáán. De zorg, professionaliteit en vakkundigheid van Angelique zal mij hierbij helpen.

Anneke

projectbegeleider

Ik was totaal mijn geluksgevoel, zelfvertrouwen en de zin van het leven kwijt

Na zo’n jaar te hebben gevochten tegen de man met de hamer, blijkt deze uiteindelijk toch van je te winnen. Ik was totaal mijn geluksgevoel, zelfvertrouwen en de zin van het leven kwijt. Ik wist werkelijk niet meer hoe ik mijn leven weer op de rit moest krijgen. Ben vervolgens via mijn huisarts bij de psycholoog terecht gekomen. Vervolgens kwam ik er na een gesprek of zeven achter, dat ik met pijn in mijn buik die kant op fietste en er ook weer mee thuis kwam. Ik zat vast en kwam geen steek meer verder. Via de Arbodienst kom ik in contact met Angelique. Tijdens ons eerste gesprek was het, alsof ik voor het eerst sinds lange tijd even alles van mij af kon schudden. Of het nu kwam door haar luisterend oor, haar professionele en begripvolle aanpak of de rust die Angelique uitstraalde, het was in ieder geval een begin van een nieuwe start. Tijdens de gesprekken die daarop volgen, weet Angelique met de ervaring en het juiste gevoel, je de dingen weer te laten zien die er weldegelijk nog zijn. Het geloof in mijzelf begint langzaam weer in mijn leven terug te komen. Ik kan weer eens lachen en voel het geluk langzaam weer door mijn aders kruipen. Ik begin weer te begrijpen waar mijn grenzen liggen en waar ik een pas op de plaats moet maken. Er zullen nog veel valkuilen op mijn pad komen maar mede dankzij Angelique zal ik ze eerder herkennen en zal ik ze mijn lot niet laten bepalen.

R.N.

manager

In onze gesprekken weet zij mij op een goede wijze aan het denken en handelen te zetten

Het beste wat mij dit jaar is overkomen? Mijn zoektocht naar een personal coach en het geluk dat ik heb gehad om daarbij uit te komen bij Angelique. Waarom mijn zoektocht? Na een fusie en wisseling van werkgever zat ik er even helemaal doorheen. Begon zelf steeds meer aan mijzelf te twijfelen wat mijn zelfwaardering geen goed deed. Waarom het geluk om bij Angelique uit te komen? Omdat zij mij op een zeer prettige wijze begeleidt in het hervinden van mijn zelfvertrouwen en het zien van nieuwe kansen. In onze gesprekken weet zij door middel van haar vragen mij op een goede wijze aan het denken en handelen te zetten. Daarnaast heeft ze vele leuke handreikingen die mij helpen in mijn persoonlijke ontwikkelingen. De gesprekken die we voeren geven mij sowieso rust en met name positieve energie om er weer volop tegen aan te gaan. Mede dankzij haar ondersteuning kan dit wel eens één van de grootste stappen worden in mijn verdere persoonlijke groei.

G.J.

algemeen directeur

Met veel warmte kijk ik terug op de bijzondere, waardevolle, confronterende gesprekken

Ik ben nu zover dat ik zowel vanuit mijn gevoel als ratio durf te zeggen: “De burn-out heeft me uiteindelijk iets moois en kostbaars gegeven….ik durf vanuit mezelf (lees: gevoel) te handelen en loop niet zomaar meer aan mijn gevoel voorbij, ook al spreekt de ratio een andere taal.” De aanpak van Angelique spreekt me bijzonder aan omdat die wordt gekenmerkt door een blik vooruit en gericht op de toekomst, aanreiken van tools die praktisch en hanteerbaar zijn en alleen een stapje terug in het verleden maken indien dit nodig is. Met name dit laatste spreekt me zeer aan; ik heb namelijk in het verleden een ander traject gevolgd dat wordt gekenmerkt door teruggaan in het verleden en de toentertijd opgedane ervaringen een “plekje te geven” door op een positieve manier naar deze ervaringen te kijken. Op zich heel erg waardevol (maar ook een pijnlijk proces), echter mijn leven gaat verder en merkte dat ik mezelf nog regelmatig tegenkwam omdat ik niet had geleerd hoe herhaling te voorkomen of signalen te herkennen. Ik heb in een relatief korte periode veel geleerd van Angelique. Inzicht in mijn ingesleten gedragspatronen, inzicht in mijn valkuilen en tools om hiermee beter blijven om te gaan. Met veel warmte kijk ik terug naar de bijzondere, waardevolle en confronterende gesprekken. Ik ben Angelique ontzettend dankbaar dat ze me heeft bijgestaan in mijn proces. Haar begeleiding heb ik als zeer professioneel ervaren; tegelijkertijd blijft Angelique een lieve en hartverwarmende persoonlijkheid.

Helma

Je krijgt hulp op maat

Nadat mijn geordende wereldje in een keer instortte kwam ik in de hulpverlening terecht. Ik had tot dan toe een prima leven. Een man en twee opgroeiende kinderen en heel gelukkig. Totdat er mij in 1 jaar tijd zoveel overkwam, dat ik alles niet meer aankon. Via de huisarts kwam ik bij een psychologe. Zij kon mij echter totaal niet helpen. Zij ging kijken naar mijn jeugd en achtergrond e.d. terwijl ik alleen maar acute hulp nodig had. Hoe te functioneren, elke dag weer, zonder er aan onder door te gaan. De kinderen hadden tenslotte wel een moeder nodig. Op aanraden van de huisarts ging ik naar Angelique, een coach die mij kon helpen met de problemen van alledag maar ook met alle moeilijkheden die ik intussen had. Wat een goede keuze is dat geweest!!! Angelique luistert. Zij luistert naar jou en filtert datgene wat voor jou belangrijk is. Als jij een grote chaos in je hoofd hebt, weet zij in een paar zinnen duidelijk te maken waar het om gaat, wat je wilt zeggen. Zij kan in een paar zinnen samenvatten waar jij mee zit en koppelt dat vervolgens naar je terug. Vervolgens gaat zij daarop door en vraagt wat je wil of doet suggesties wat te doen. Daarbij gaat zij uit van jouw mogelijkheden en wat jij wilt. De rust die zij daarbij uitstraalt is heerlijk. Ze maakt duidelijk waar jouw grenzen liggen en wat jouw mogelijkheden zijn. Jij als persoon staat centraal. Het is hulp op maat. Je komt niet in een vakje. Ze kijkt naar jouw hele plaatje en probeert je te laten functioneren in het hier en nu met al je problemen en onzekerheden.

F.G.

Geen zweverig gedoe, gewoon de dingen bij naam noemen

Het traject: De intake verloopt lekker informeel en realistisch. Geen zweverig gedoe, gewoon de dingen bij naam noemen. Mede door deze open en eerlijke aanpak ben je al sneller bereid om jezelf open te stellen voor de veranderingen die er moeten komen. Maar om te veranderen moet je inzicht hebben waar het de vorige keer “mis” is gegaan. Met behulp van Angelique kom je op een reële manier achter je eigen gedrag. Je gedrag wordt niet afgestraft maar er worden je hulpmiddelen aangereikt waarmee je je gedrag kunt herkennen en er wordt geleerd hoe je de oude valkuilen kunt omzeilen. Tijdens dit leerproces wordt je op een prettige manier begeleid. “Je kunt het niet fout doen want dit ben jij”. Dit is denk ik wel de meest belangrijke regel die ik tijdens onze sessie heb geleerd. Het fijne aan de coaching die ik van Angelique heb gehad is dat het om jou draait. De hulpmiddelen die je krijgt zijn toepasbaar zonder dat je jezelf uit het oog verliest. Ook op de momenten dat het wat moeilijker is kun je terugvallen op haar. Je krijgt inzicht in jezelf en leert jezelf op een manier kennen waarop je kunt verder bouwen. Je bent zoals je bent maar er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

Errold

Heldere, ‘beide benen op de grond’ gesprekken

Alleen kwam ik er niet meer uit om rust te vinden. Een gejaagd bestaan, onvrede over mijn carrière en de lat te hoog leggend had zijn tol geëist. Middels een verwijzing van de huisarts ben ik bij Angelique terechtgekomen. Na een prettige intake besloot ik met haar in zee te gaan. Tijdens de sessies heeft Angelique mij het besef gegeven dat ik ook anders tegen de zaken aan kan kijken dan dat ik dat daarvoor had gedaan. Het resultaat was dat ik meer rust vond. In heldere, met-beide-benen-op-de-grond-, en soms confronterende gesprekken heb ik een erg goede en prettige gesprekspartner gehad aan Angelique. Duidelijk en met het zicht op de toekomst wist zij me te leiden totdat ik mijn gedachten op orde had. Dit had ik veel eerder moeten doen.

Marcel