De muur heeft plaats gemaakt voor een vriendelijk drempeltje ….

Sinds mijn burn out heb ik m.b.v. Angelique veel over mezelf geleerd en geleerd om meer bij mezelf te blijven i.p.v. weg te cijferen. Toch kwam ik weer in een situatie terecht waarin ik ver van mezelf kwam te staan en van zelfvertrouwen terugging naar mezelf onzeker/angstig voelen. We kwamen al snel tot een terugkerende blokkade waar we met praten niet doorheen kwamen. Angelique stelde voor om met SENSE aan de slag te gaan. Het voelde goed al kon ik het toen (en eigenlijk nog steeds) niet rationeel uitleggen hoe het werkt. Ik heb SENSE nu bijna een jaar geleden afgerond en het resultaat is bizar en bevrijdend. Het zit zoveel dieper dan dat ik in woorden kan omschrijven, maar zal een poging wagen. Eerst voelde/was het als automatisch onmogelijk om bv mezelf als gelijkwaardig te voelen aan een ander en mezelf dus als gelijkwaardig te gedragen. Nu voelt het alsof deze muur in mij plaats heeft gemaakt voor een vriendelijk drempeltje. Soms voel ik hem nog, maar ik kan er altijd overheen. Wat ik eerst dacht te bereiken door mijzelf altijd aan te passen, maar nooit bereikte, bereik ik nu wel doordat ik echt vanuit mijzelf kan bewegen. Ik luister beter naar mijn lichaam, voel waar ik behoefte aan heb en durf het uit te spreken/erom te vragen. Hierdoor doe en zeg ik wekelijks dingen die ik een jaar geleden nooit zou hebben gedurfd/gedaan. Ik verbaas me nog steeds over hetgeen Angelique m.b.v. SENSE mij heeft gebracht. Maar de verbinding die ik nu met mezelf en in mijn relaties ervaar incl. de voldoening die ik nu uit mijn werk krijg, zijn allesomvattend.

Leanne

Performance Coach Teamontwikkeling

Het effect is duidelijk merkbaar in mijn dagelijkse leven ….

Al een tijdje was ik mijn werkplezier kwijt en ik had het gevoel stil te staan. Ik had veel last van stress en drukte in mijn hoofd. Dit begon de overhand te nemen en het was tijd om hiermee aan de slag te gaan. Via mijn werkgever ben ik bij Angelique terecht gekomen en er was meteen een prettige klik bij de intake. Ze is rustig, scherp, gevoelig en weet gemakkelijk vertrouwen te winnen. Ik had direct het gevoel dat ik volledig open kon zijn, wat in het traject enorm geholpen heeft om mijn doelen te bereiken. Angelique merkte op dat het nodig was om een stukje coaching te starten dat voorbij mijn sterke denken gaat. We zijn gestart met het Sense traject. Dit voelde voor de start wat vaag (zweverig) en buiten mijn comfortzone. Echter, dit heb ik tijdens het traject niet meer zo ervaren. Het traject heeft mij erg mooie inzichten gegeven en belangrijke levenslessen geleerd. Het effect is duidelijk merkbaar in mijn dagelijks leven en hier ben ik erg dankbaar voor. Ik ben er hiernaast van overtuigd dat ik hier voor hele lange tijd plezier van ga hebben. Angelique, bedankt voor de prettige begeleiding van dit bijzondere traject wat we écht samen hebben doorlopen!

Jos, 30 jaar

People Manager

Ik luister en handel vanuit mijn gevoel, hierdoor voel ik me weer sterk….

Het was de 3e keer dat ik weer in een burn-out belandde. Nu was ik er klaar mee! Het was nu echt tijd om aan mezelf te werken. Zo kwam ik bij Inside Coaching terecht. Na het lezen van deze site, had ik meteen “Yes, dit is het”. En dan vooral “in de kracht vanuit de kern” sprak mij meteen aan. Al snel kwam ik in contact met Angelique. Wat een geweldige vrouw! Het voelde meteen vertrouwd. Net of je elkaar al jaren kent. Mijn gevoel zei dat het “Sense-traject” het beste bij mij paste, maar ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten. Het klinkt vaag, maar ongelooflijk wat dit met me heeft gedaan. Het onderbewuste komt naar boven. Zette me aan het denken. Ongemerkt zijn er blokkades weggehaald.

Ik was jaren gewend vanuit een overlevingsmodus te leven/handelen, maar door Sense en de fijne gesprekken met Angelique, die altijd voor me klaar stond, is het me gelukt bij mezelf te komen en te blijven. Ik voel me krachtiger. Ik sta weer sterk in mijn schoenen. Handel vanuit mijn gevoel, doe dingen die bij mij passen. Hiervoor ben ik Angelique erg dankbaar!

Chantal van Berkel

HR medewerker

Terug in mijn kracht met mijn unieke bijdrage

Door te veel met “moeten” bezig te zijn geweest voor de ander ben ik mezelf door de jaren vergeten en kwijtgeraakt. Na verschillende coaching trajecten in het verleden die mij uiteindelijk onvoldoende structureel geholpen hebben ben ik bij Angelique uitgekomen. Een andere en diepgaandere aanpak meer in mijn onderbewuste door wegnemen blokkades. Dit sprak me aan. De gesprekken met Angelique voelde prettig en vertrouwd en Angelique wist vaak op verrassende wijze mijn inzichten en vooral ook mijn gevoel weer terug te brengen naar mijn innerlijke kern: “mijn unieke bijdrage”. Waar ben ik goed in, waar krijg ik energie van, wat vind ik leuk en wat past bij mij? Ik herken mijn valkuilen eerder en ik sta weer veel meer in mijn kracht en voel weer energie stromen. Er is een positieve beweging gekomen om weer te vertrouwen op de mogelijkheden en een mooie toekomst. Angelique, dank daarvoor.

W.K.

Controller gemeentelijke overheid

Ik heb mijn vrijheid en kracht weer terug 

De afgelopen jaren heb ik zakelijk gezien hele mooie groeistappen kunnen maken, maar daar was toen het moment dat je wel vaker hoort van mensen met een vergelijkbaar pad; word ik hier nu echt gelukkig van? Nee, was duidelijk mijn antwoord. Ik stond niet meer in mijn kracht en haalde niet het plezier en de voldoening uit mijn werk. Ik ging maar door en pakte terug op management theorie en mijn positieve blik dat het wel goed komt. Ook had ik het gevoel dat ik geen kant meer op kon. Ik zat vast. 

Ik ben heel blij dat ik het Sense traject heb mogen volgen. Angelique is een fijn persoon waarbij ik mij op mijn gemak voelde en direct eerlijk kon zijn. Ze nam de tijd, heeft mij mooie levenslessen gegeven en stond altijd voor mij klaar. Dit traject heeft mij opnieuw, weer volledig fris, leren kijken naar mijn kwaliteiten en wat ik leuk vind. Het heeft mij geleerd eerlijk te zijn naar mezelf, mijn kwaliteiten te omarmen en vertrouwen te hebben in de uitkomst. Ik heb dankzij dit traject de keuze gemaakt om uit mijn huidige rol te stappen en ik merk dat ik weer vrij ben om de keuzes te maken waar ik gelukkig van wordt. Praktische bezwaren hebben plaats gemaakt voor vertrouwen. Sterker nog; door eerlijk te zijn en keuzes te maken vanuit mijn hart ontstaan nu juist nieuwe kansen voor mij.

Niels

Sales Manager

Ik weet (opnieuw) wat ik hier te doen heb: wat mijn unieke bijdrage is (en altijd al was)….. 

Mijn Sense traject met Angelique was hartverwarmend. Angelique is puur in haar zijn, heeft geen oordelen, is geduldig en heeft alle tijd voor me genomen, net zolang als nodig was. Zo ontstond snel een veilige sfeer waarin ik mezelf mocht en kon zijn. De combinatie van de software van Sense met de professionele en prettige coaching van Angelique heeft me veel verwondering, inzichten en bovenal weer energie en een steviger vertrouwen in mezelf en het leven gebracht. De veranderingen zijn geleidelijk aan zichtbaar geworden. Ik weet (opnieuw) wat ik hier te doen heb: wat mijn unieke bijdrage is (en altijd al was).

Een dankbare psycholoog | coach 

Mijn coachvraag lag vooral bij het ‘bekende’ vastlopen in mijn werkomgeving…. 

Via een kennis kwam ik in contact met de manier van coachen van Angelique. Na het intakegesprek had ik er direct een goed gevoel bij. 

Het coachtraject dat ik gevolgd heb bij Angelique is het programma ‘In de kracht vanuit je kern’ ondersteund met Sense Software Technologie. Deze vorm van coaching gaat verder dan alleen het aanspreken (en veranderen) van het bewustzijn en je bewuste manier van handelen en reageren. Dit gaat een laag dieper, met behulp van software gebaseerd op kwantumfysica. Uiteindelijk gaat het om de energievelden en de blokkades die daar schuil gaan in het onderbewuste. Super boeiende materie, lastig uit te leggen. Maar het werkt!  Het achterhalen van mijn talenten, waar ik eigenlijk voor bestemd ben en het onderzoeken en opheffen van mijn blokkades, was een boeiend, intensief en vooral werkzaam proces. Het terugkijken naar de 1e 10 jaar van mijn leven, hoe ik toen was, wat ik toen deed, waar ik mee speelde, in welke omgeving ik mij bevond, zegt veel over wie ik ben. Een mooi proces en daar heb ik samen met Angelique erg veel uit kunnen herleiden. Zelfs een eureka moment beleefd. Namelijk een bij mij altijd aanwezige blokkade/ vraagstuk van het wel of niet willen of moeten behoren tot een groep mensen (in elke vorm) is opgeheven, beantwoord. Ik ben autonoom sterk, daar leef/ werk ik extreem goed op en kan daarnaast wel in verbinding blijven met mensen. 

Bedankt Angelique voor dit fijne traject!

Mariëtte Vetter

Hoofd marketing GLOW Eindhoven, Projectmanager Eindhoven247

Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak … 

Ik voelde me al vanaf het begin op mijn gemak bij Angelique. Een natuurlijke gave. Ze gaf me inzichten op momenten waarin ik het zelf niet helder zag. Ze kon precies de ‘pijn punten’ naar boven halen en dit gaf me duidelijkheid en rust tijdens het SENSE traject. Heel fijn!

Giselle Teunisse

Marketing Assistent

Ik ben weer aangesloten op mijn persoonlijk ‘gps’ … 

Wat ben ik blij en dankbaar dat het SENSE-coaching traject op mijn pad is gekomen en dat ik dit samen met Angelique heb mogen bewandelen. Waar ik naar op zoek was, was naar mijn kern: Wat wil ik nou écht. Waar word ik (weer) blij van? Dit traject heeft me hier enorm bij geholpen. Enerzijds door de SENSE-software, waarmee blokkades m.b.t. bereiken van mijn doelstelling werden opgeruimd. Dit gebeurt op de achtergrond, is bijna niet te verklaren (voor mij). Maar werkt wel! En daarnaast (zéker) ook de coaching gesprekken met Angelique. Wat is zij een fijne en goede coach! Ze luistert, signaleert, spiegelt, geeft verhelderende inzichten, waar ik veel aan heb gehad en waar ik zeker in de toekomst nog veel aan ga hebben (en nog veel meer over wil leren).

Wat het mij heeft opgeleverd: Rust, inzichten, vertrouwen, loslaten. Ik ben weer aangesloten op mijn persoonlijke “gps”. Ik heb een belangrijke keuze gemaakt m.b.t. werk. En sta nu aan het begin van een nieuw avontuur. Wat/hoe dat precies gaat zijn weer ik nog niet. (En ja… er zijn momenten dat ik daar t liefst zo snel mogelijk een antwoord op wil ;). Maar ik heb ook geleerd dat ik de gedachtes daarover kan laten gaan. Dat “weten” komt wel, als ik mijn kompas volg. En ik vertrouw daar ook helemaal op en ga dit pad vol nieuwsgierigheid bewandelen.

Voor mij dus een enorm waardevol traject. En wat ook heel fijn was: Tijdens het traject staat Angelique ook altijd voor je klaar. Ik heb meerdere keren tussendoor telefonisch contact, waarbij Angelique me met haar inzichten echt heeft geholpen. Angelique is een warme persoon, enthousiast, een hele goede coach en heeft het vermogen om situaties heel goed te doorzien en te verhelderen.
Angelique: Dankjewel!! 

Suzanne

HR professional

Ik vertrouw mijn gevoel 

Ik was op een punt beland waar ik was vast gelopen en even niet meer zo goed wist welke richting ik op wilde. Vooral brandjes blussen en de hoofdlijnen kwijt. Ik had al eerder kennis gemaakt met Angelique, dus deze keuze was snel gemaakt. Haar ontvangst altijd hartelijk en welkom, haar werkwijze kenmerkt zich voor mij door haar vriendelijke, rustige en enthousiaste aanpak. Haar focus, altijd bereikbaar, kijkt nergens van op, gaf me ruimte en wist op de juiste momenten tot me door te dringen. Zij straalt op een heel prettige manier vertrouwen en professionaliteit uit.

Daarnaast fascineert de werking van SENSE-software me; in praktische zin heb ik de sessies ervaren als ontspannen, concreet en speels. De input van de computer voor mij een mysterie. Het werkt. En in 7 weken gebeurt er veel – doelen gesteld en gehaald (hoewel anders dan verwacht). Ik luister beter naar mijn gevoel en vertrouw hierop. Mijn kijk op zaken is nu anders, mijn gezichtsveld wordt weer breder en ik voel mijn creativiteit weer terugkomen. Ik vind het een geschenk.

Monique Arts

Tandarts

Ik communiceer weer vanuit mezelf, vanuit mijn kracht …

Na jarenlang met veel plezier en voldoening gewerkt te hebben, liep ik helemaal vast. De laatste paar jaar stond ik steeds meer onder stress en uiteindelijk verloor mezelf. Omdat ik niet meer wist hoe vanuit mijn eigen kracht te communiceren, ben ik bij Angelique een coachtraject gestart. Bij de intake was mij al snel duidelijk dat haar aanpak voor mij helpend zou zijn. Ik wilde geen kunstjes leren om te communiceren. Hoe het werkt, weet ik niet, ik kan alleen maar zeggen, dat de gewenste verandering in hele korte tijd behaald is. In de eerste weken kon ik alleen maar zien dat mijn negatieve situatie door een ander veroorzaakt was. Maar na ongeveer vier weken ging de knop om en zag ik dat ik het zelf was die me dat aan liet doen. Vanaf dat moment ging het wekelijks steeds beter met me. Ik kan nu loslaten wat een ander van me vindt, heb zelfvertrouwen en communiceer weer vanuit mezelf, vanuit mijn kracht. Als manager in de ouderenzorg werk ik nu weer met veel plezier, gewoon vanuit wie ik ben, met mijn eigen Unieke Bijdrage. Ik laat me niet meer door een ander beïnvloeden, zodanig dat ik mijn talenten en Unieke bijdrage niet meer zie en voel. Ik heb veel bij te dragen in mijn werk en privé en ben er trots op dit weer terug gevonden te hebben door dit coachtraject. Dank je Angelique voor je fijne en persoonlijke begeleiding en de nodige feedback. Ik gun t iedereen om, als je jezelf ‘verloren’ hebt, ook deze stap te kunnen maken!

Anoniem

Manager in ouderenzorg

Ik heb nu vertrouwen en rust bij de keuzes die ik maak …

Mijn traject had als doel om als zelfstandig ondernemer een volgende stap in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling te zetten. Ik ben nu 12 jaar zelfstandig en actief als interim HR professional, coach en loopbaanadviseur. Ik heb een breed interesse gebied en had behoefte om te kijken waar mijn unieke bijdrage in mijn werk lag om zo een beter fundament te hebben voor mijn vervolgstappen. Ik heb Angelique ervaren als een heel betrokken en deskundige coach die op een heel prettige en gerichte manier mij een dieper inzicht heeft gegeven wat mijn drijfveren zijn en waar ze vandaan komen. Dat was een heel bijzondere ervaring die mij direct vertrouwen en rust gaf bij de keuzes die ik op dit moment aan het maken ben.

De SENSE technologie waarmee zij werkt heeft mijn inziens tot extra verdieping van inzicht in mijzelf geleid. Het is niet te beschrijven, je moet het ervaren maar toch een poging: het komt er op neer dat coaching met SENSE veel meer ingrijpt op het onderbewuste waardoor er bij mij veel meer “in beweging” kwam. Een ervaring die ik eenieder toewens en die mij als mens verder gaat brengen en daar ben ik Angelique heel erg dankbaar voor. Ik kan haar dan ook als coach èn als mens van harte aanbevelen.. een op en top Vakvrouw!

Bas van Beek

Interim HR professional, coach en loopbaanadviseur

Ik voel me als herboren…

Het was een openbaring! Geen idee hoe het werkt, maar ik voel me als herboren. Angelique was super! Een kundige professional, met een heel warme persoonlijkheid.

Anoniem

Technisch Manager - fundamenteel nutritionist -

De gewenste veranderingen zijn razendsnel behaald…

Ik ben zeer onder de indruk van het SENSE coachtraject. De gewenste veranderingen zijn razendsnel behaald. Vanaf de kick-off heb ik wekelijkse grote stappen gemaakt die mij dichter bij mijn doel brengen. Een van de mooie dingen van het traject is dat het weinig inspanning vraagt. In het onderbewuste wordt iets veranderd waardoor je bewuste gedrag ook automatisch verandert. Er zijn tijdens het traject grote blokkades verholpen waar ik toch al enige tijd tegenaan liep. Ik denk dat er geen andere methode is die mij zo snel (duurzaam) resultaat kan geven. Angelique begeleidt op een zeer aangename wijze. Ze is gewoon een zeer prettige vrouw om mee te praten,  open, toegankelijk en empathisch. Daarnaast is ze heel ‘down to earth’ waardoor de acceptatie van deze aanpak beter bij mij landde. Angelique geeft je continu het vertrouwen dat de situatie ok is en dat de gewenste stappen zullen volgen.

Carsten

Business Analist

Van alles op z’n kop naar rust en vertrouwen…

Ik heb het Quaning programma als zeer effectief ervaren. Vanaf de eerste keer kwamen er thema’s naar boven die al lang speelde bij mij. Hoe dit werkt blijft onduidelijk, maar dat het werkt is wel duidelijk. Het zijn zeer bewogen weken geweest, van alles op zijn kop naar rust en vertrouwen. Tijdens het programma heb gevoeld dat ik in beweging kwam en merkte ik dat blokkades opgeheven werden. Daardoor kan ik makkelijker mezelf zijn en dingen doen die bij me passen. De stappen die ik gezet heb daar ben ik erg dankbaar voor. Nu ben ik benieuwd hoe dit nog verder gaat manifesteren….

De begeleiding was heel prettig. Ik had al eerder met Angelique gewerkt en ik had erg veel vertrouwen in haar kunnen. Dit hielp in het begin zeker omdat de werking van het traject moeilijk te bevatten is. Zij ging stap voor stap met mij er doorheen en voelde mijn behoeftes goed aan.

Anoniem

Projectmanager

Na dit Quaning program sta ik verder dan ik ooit heb gestaan, in een kortere tijd dan ik ooit had voorzien…

Ik ben het Quaning program met een dubbel gevoel gestart. Wat is Quaning en wat zit erachter is lastig te begrijpen en kwantummechanica en “ik zit niet lekker in mijn vel” staan heel ver van elkaar af. De vraag is dan al snel: geloof je hierin? Maar, aangezien ik al eerder hulp gezocht had via de reguliere weg en dit niet het beoogde resultaat had gegeven, ben ik met een open mind hieraan begonnen. Na het doorlopen van het Quaning program kan ik nog steeds niet met volle overtuiging uitroepen: ik geloof! Ik kan niets statistisch bewijzen of weerleggen. Maar dat maakt me niet meer uit, dat idee heb ik losgelaten. Want na het Quaning program sta ik verder dan ik ooit heb gestaan in een kortere tijd dan ik ooit had voorzien. Ik heb inzichten gekregen die misschien heel basaal lijken, maar voor mij heel belangrijk zijn. Voor Quaning deed ik dingen omdat ik dacht dat ik dat wilde of dacht dat ze goed waren. Nu doe ik dingen omdat ze goed voelen. Dat lukt nog niet elke dag of elke keer, maar wel steeds vaker. En hoe vaker dit gebeurt, hoe beter het voelt. Het is een positieve vicieuze cirkel die energie geeft.

Over Angelique: ze heeft een heel persoonlijke, rustige en kalme manier van begeleiden. Ze staat voor je klaar op elk moment. Ze stelt de juiste vragen op het juiste moment maar voorziet je ook van de nodige feedback en reflectie. Angelique is heel betrokken en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de sessies waardoor er een open en eerlijk gesprek kan plaatsvinden.

Ellen

Leidinggevende

De snelheid van het halen van je doel met deze aanpak is ongelofelijk….

Ik kwam bij Angelique omdat ik een baan zocht waarin ik iets kon betekenen voor mezelf en voor  de ander. Ik wist niet wat ik wilde waardoor ik vastliep met solliciteren en de communicatie daarover met bedrijven, netwerk en omgeving. De Quaning-methode was mij onbekend. Bepaalde zaken zoals het uitwisselen van ‘informatie’ blijft voor mij een onbegrijpelijk terrein. Anqelique bood mij vertrouwen en openheid waardoor ik ook 100% vertrouwen in haar had, volledig mezelf kon zijn en daardoor ook mijn doel en ijkpunten kon behalen. De begeleiding was professioneel, objectief en betrokken van begin tot eind tot dat het doel en de ijkpunten behaald zijn. Angelique vraagt door, stimuleert en stelt jouw belang voorop. De snelheid van het halen van je doel en ijkpunten middels het Quaning–RGprogram is ongelofelijk; hoe ik 2 maanden geleden ermee startte en mijn motivatie teruglees en nu in het (werk)leven sta als persoon is geweldig positief.

Marloes

Ik stond er voor open om het te ervaren en dacht: het begrijpen komt later wel…

Mijn ervaring met het Quaning-RGprogram zijn positief. Als ik eerlijk ben heb ik geen goed besef hoe het nu echt werkt, maar voor mij was dat ook niet het doel. Ik stond er voor open om het te ervaren en dacht vaak dat begrijpen komt later wel. En dat is ook gebeurd. Ik hoop dat ik van deze training en fase in mijn leven nog veel plezier zal hebben en ik kijk uit naar de komende maanden waarin dat nog verder zal blijken. Angelique heeft mij fantastisch begeleid in dit proces, haar medeleven en accuraatheid om te blijven focussen op datgene wat voor mij belangrijk is was een grote drijfveer. Angelique is heel gedreven en professioneel en haalt zaken naar boven die je weer moed en kracht geven. Een hele fijne ervaring.

Anoniem

Global Business Development

Ik maak nu actief keuzes die bij mij passen

Jouw begeleiding stel ik zeer op prijs en heeft me zeer geholpen. Ik ben een aantal malen zeer verbaasd geweest over de impact van een Quaning sessie op mijn kijk op de wereld. Ik heb veel meer momenten van verwondering/trots/plezier ervaren, zeker kort na de Quaning sessies zelf. De face-to-face gesprekken, maar ook Skype gesprekken, waren voor mij een fijne toetsing om dingen te bespreken die mij opvielen/bij mij speelden in een bepaalde periode. Het resultaat van het Quaning-RGprogram is dat ik op werkgebied nu actief keuzes maak die bij mij passen.

Anoniem

Project Manager

Rationeel kwam ik niet verder met mijn situatie

Voordat ik met het Quaning-RGprogram begon had ik verschillende burn-out symptomen. Deze zijn snel verdwenen. Ik ben weer positiever en weer met meer energie in het leven komen te staan. Rationeel kwam ik niet verder met mijn situatie, ik wist alle oplossingen wel maar ik kwam er niet bij mezelf verder mee. Quaning heeft me zowel bewust als onbewust verder geholpen. Ik heb de begeleiding van Angelique als zeer positief en kundig ervaren. Op de juiste momenten de kaders aangeven, me verder helpen met nieuwe inzichten en door een aantal keer op de juiste knoppen te drukken. Ik ben erg tevreden met de methode, de keuze voor deze Quaner en vooral met het resultaat! Voor mij was het precies wat ik zocht.

H.W.

Marketing Data Scientist

Ik vond het prettig om op een gestructureerde manier aan een doel te werken

Over Angelique: ze bewaakt of het proces op de juiste wijze verloopt. Is hier niet star in, maar bouwt waar nodig flexibiliteit in. Is goed bereikbaar en een hele steun voor je tijdens het traject. Stelt scherpe vragen die je aan het denken zetten en houdt je, daar waar nodig, de spiegel voor. Daarnaast kan zij goed luisteren en weet de kern uit jouw verhaal te halen. Angelique weet een sfeer te creëren waarbinnen ik mijzelf kwetsbaar durf op te stellen en waardoor ik grote stappen heb kunnen zetten tijdens het traject! Gedurende het traject met haar heb ik geen enkel moment getwijfeld aan haar professionaliteit en deskundigheid.

Ik ben zeer positief over het Quaning-RGprogram. Ik vond het prettig om op een gestructureerde manier aan een doel te werken. Fijn dat je van tevoren globaal weet hoe het traject eruit ziet en hoe lang het duurt. De vertaling van het doel naar ijkpunten maakte het voor mij concreet waar ik aan ging werken. Wat ik ook heel prettig vind is dat je tussen de geplande sessies door telefonisch contact op kan nemen met de Quaner. Hierdoor werd het voor mij meteen duidelijk waarmee ik worstelde en hoefde ik niet te wachten op de volgende sessie. Dit werkt zeer effectief! Daarnaast werkte voor mij heel goed dat de methode voor mij ongrijpbaar is. Ik snapte niet hoe de analyse uitgevoerd werd en hoe de software werkte (heb mijzelf ook beloofd om me hier niet in te verdiepen), terwijl er elke keer weer verrassende resultaten uit de analyse kwamen die op mij betrekking hadden. Hierdoor ben ik meer bezig geweest met mijn eigen ontwikkeling, wat natuurlijk ook het doel was!”

Norbert Konincks

Docent Organisatiepsychologie en Vaardigheden op Fontys Hogeschool

Ik heb beslissingen genomen die ik anders waarschijnlijk niet had gedaan..

Over het Quaning-RGprogram: deze heeft mij zeker nieuwe inzichten gegeven en mede hierdoor heb ik een aantal beslissingen genomen die ik anders waarschijnlijk niet had gedaan. Ik heb vooral het werken met de zijnsintentie als zeer waardevol ervaren. Ik ben zeer tevreden. Over de begeleiding: Angelique heeft mij niet losgelaten en ik heb het idee dat ze er telkens helemaal voor mij was. Ik heb haar als zeer integer ervaren; het was een veilige omgeving.

Dirk Grevink

Algemeen Directeur

Ik verraste mijzelf, met verbazing keek ik ernaar

Mijn hoofd, houding, communicatie en uitstraling zijn rustiger. Ik zorg beter voor mijzelf en doe de dingen die ik graag wil doen (en blijf graag iets voor anderen doen J) en voel me daar goed bij. De waarde die ik aan de mening van een ander geef is nu in verhouding. Maar bovenal sta ik nu achter mijzelf. Ik ben mijn eigen supporter geworden en ga langzaam meer in mij geloven… Quaning is een methodiek waarvoor je mijns inziens open moet staan en moet vertrouwen op de Quaner en het programma. Het blijft een uitdaging om de begeleidingsmethodiek geheel te begrijpen. Te snappen. Of om uit te leggen. Er ‘gebeurt iets’ en dat laat je toe, zonder dat je zelf een grote actie hebt ondernomen (of een trucje toepast). Soms, na een Quaning-interventie, verraste ik mijzelf. Met verbazing keek ik ernaar. Over Angelique: erg toegankelijk, vrij. Deze Quaner kan mij heel erg bereiken, er is van mij uit erg veel vertrouwen naar haar. Deze heeft zij mee helpen opbouwen in een heel korte tijd.

W.v.L.

Supervisor

Dit Program heeft me in m’n kracht gezet… 

In de eerste instantie was ik erg moe. Dat ging later een stuk beter. Ik heb veel inzicht gekregen in wie ik ben en wat mijn zijnsintentie is. Het heeft me in mijn kracht gezet, ondanks de turbulente periode waarin ik zit. Ook ervaar ik meer rust in een aantal zaken, accepteer ik dingen meer zoals ze zijn en laat me minder snel van mijn stuk brengen. Het is voor mij een zeer waardevol proces geweest. Angelique heeft mij op een zeer warme en professionele manier begeleid. Daarnaast was ze er op de momenten dat ik haar echt nodig had en op de juiste manier.

Nadja

Ik ben goed en professioneel begeleid

Ik heb het Quaning-RGprogram als zeer bijzonder ervaren.  Dit programma was voor mij een geschenk uit de hemel en de kers op de taart. De gewenste transformaties heb ik gevoelsmatig als zeer bijzonder en helend ervaren. Dit traject is het mooiste geschenk wat ik mezelf heb gegeven omdat het in korte tijd een absolute meerwaarde heeft gegeven, privé en zakelijk. Mijn dank hiervoor is groot. Angelique is een ervaren Quaner en ik heb dit traject met haar als heel prettig ervaren. Ik ben zeer goed en professioneel begeleid.

Angélique van Gils

Zelfstandig Life Coach

Al zeer snel kwam de balans

Quaning heeft mij zeer positieve resultaten gegeven. Ik vind het niet 1,2,3 uit te leggen hoe het werkt en verwijs mensen daarvoor naar de site van Angelique of de blogs. Ik had turbulente eerste weken. Werd heen en weer geslingerd in emotie. Maar al zeer snel kwam de balans. Ik heb meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en voel me een beter en gelukkiger mens.

Roelie Schmidt

Ik heb rust in mijn hoofd

Quaning verschilt van gewone therapie doordat je verandert in je kern waardoor je gedrag vanzelf anders is. Als resultaat ervaar ik weer geluksmomenten en heb ik rust in mijn hoofd. Ik heb vertrouwen in de toekomst en dat alles wat ik nu voel en ervaar alleen maar meer gaat manifesteren. Ik vond het een heftig intensief traject, maar ik ben zo blij dat ik er zo uit ben gekomen. Over de begeleiding: Fantastisch! Angelique is erg gedreven en deskundig in haar vak. Ze heeft mij op veel moeilijke momenten direct weer kunnen geruststellen.

R.R.

Ondernemer

Je ruimt de ballast op die je niet meer nodig hebt

Quaning heeft mij geholpen oude patronen die niet meer functioneel waren, maar nog wel regelmatig de kop op staken, weg te werken. Je werkt op een dieper niveau en je ruimt de ballast op die je niet meer nodig hebt. Zonder er in eindeloze sessies over te praten en zonder dat de ervaring verloren gaat. Alleen de emotie en de afweermechanismen die je ter verdediging hebt gebruikt verdwijnen. Over Angelique: erg professioneel, toegankelijk, aardig, duidelijk in uitleg, weet tot de kern te komen, erg goede coach.

C.F.

Opleidingskundige

Quaning is anders dan een opbeurend gesprek

Wanneer je het gevoel hebt dat een opbeurend gesprek je alleen maar tijdelijk helpt en je vervolgens weer in je oude gewoonte terug belandt kan Quaning je helpen om je gewoontes om te buigen naar een voor jou positieve manier van leven. Over de begeleiding kan ik kort zijn: Angelique is als mens & Quaner geweldig en professioneel, heeft het hart op de juiste plaats en doet voor 200% de dingen die ze doet.

N. Arts

Directeur

Ik voelde letterlijk diep in mij iets veranderen

Het is een hele andere benadering dan andere ‘therapieën”, ik had er vanaf begin af aan vertrouwen in maar na een paar weken begon mijn ongeduld op te spelen omdat ik te weinig verandering zag/voelde. Dit veranderde na de sessie waar we met de zijnsintentie aan de slag gingen. Toen voelde ik letterlijk diep in mij iets veranderen … Heel apart en mooi! De begeleiding van Angelique was heel goed en betrokken. Het voelde prettig, te weten dat er iemand is die begrijpt hoe je je kunt voelen in een burn-out, een luisterend oor biedt en je middels een soort van ‘peptalk’ weer in het spoor krijgt.

Olivia

Ik heb weer een open blik en ben positief

Ik kijk veel positiever naar het leven. Ik heb weer zin in de dingen die ik doe. Alle items die een negatieve lading hadden zijn veel neutraler geworden. Ik kijk nu met een open blik naar het hier en nu en voel verwondering, blijheid en dankbaarheid. Wanneer je vast zit en er zelf niet meer uitkomt, ga dit programma doen. Het is zo anders dan het praten met een psycholoog. Zonder dat je heel erg diep in jezelf hoeft te graven voel je je steeds sterker worden. Hoe het werkt maakt eigenlijk niet uit maar dat het werkt is een gegeven. Verder is het heel erg fijn dat er iemand is die je constant begeleidt en waar je elk moment contact mee kunt hebben. De constante terugkoppeling voelt als een warm bad. Je voelt je een persoon en niet een nummer zoals zo vaak in het reguliere zorg circuit.

Anoniem

Ik voel dat er van binnen blijvend iets veranderd is

Direct na de eerste sessie voelde ik al veranderingen in mijn denken, doen en laten op een soort dieper niveau. Hoewel ik in het begin af en toe wat sceptisch was (want hoe konden op deze manier nou mijn problemen worden opgelost?) kon ik zelf niet om de veranderingen heen die ik doormaakte. De thema’s die iedere nieuwe sessie aan bod kwamen waren ‘spot on’, erg confronterend maar zo nuttig. Ik voel dat er van binnen blijvend iets is veranderd in mij, iets wat ik zonder Quaning nooit zou hebben bereikt. Een ongelofelijk, fantastisch traject en een prettige samenwerking met Angelique hebben mij geholpen om mijn doel te bereiken. Ik kan nu oprecht zeggen: ik geniet van het leven. Er is een spreuk waar ik in dit kader aan moet denken: ‘het mooiste wat je kan worden is jezelf’. En ik denk dat ik nu echt mezelf (aan het worden) ben. Heel bijzonder, heel fijn en ook echt een soort van thuis komen. Iets wat je eigenlijk iedereen gunt.

Petra Nijman

Adviseur en projectleider

Alle puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen

Quaning is een doeltreffende methode waarin je gewoontes en terugkerende problematiek kan doorbreken. Met golfbewegingen kwamen de inzichten bij mij binnen. Er was tijd nodig om alle informatie goed te laten landen. Alle puzzelstukjes zijn tijdens het programma op zijn plaats gevallen. Geen nieuwe eye openers maar op alle punten een verdieping bereikt. De begeleiding van Angelique was goed, laagdrempelig, met volle aandacht, zorg en specialistisch. Ze stond steeds voor mij klaar.

Mirjam

Quaning heb ik ervaren als coaching met een blijvend effect

Ik kijk met veel plezier terug op mijn Quaning-RGprogram, het heeft mij veel opgeleverd. De begeleiding door Angelique was zeer goed, haar uitleg was helder. Quaning heb ik ervaren als coaching met blijvend effect. Het begeleidt je daadwerkelijk naar je doel.

Stefan Slootjes

Nu voel ik me goed

Het is een intensief traject, waardoor mijn leven en hoe ik daar in sta 360 graden is gedraaid. Ik sta positiever in het leven, ben me meer bewust van mijn eigen handelen, sta niet meer op de automatische piloot. Nu voel ik me goed!

Elian Dirven

Het meest adequate, bijzondere coachingtraject

Quaning zet je in de kracht van jouw zijn. Daardoor weet je en voel je wat jij te bieden hebt en doe je de dingen die voor jou goed zijn of bij jou passen als persoon. Jouw talenten, jouw levensvreugde komen tot bloei en tot zijn recht. De (aangeleerde) belemmeringen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Het meest adequate, bijzondere coaching traject wat ik ooit heb meegemaakt. En doordat het werkt op je eigen basis (bewust en onbewust) is succes verzekerd. Over Angelique: er was direct een klik en de wijze waarop zij to the point exact elke keer de kern wist te pakken en over te brengen, vond ik geweldig. Ook de aangename wijze waarop dat plaats vond. Ben bijzonder dankbaar dat ik het Quaning-RGprogram mocht volgen en dat zij mijn Quaner was.

Brigitta

Coördinator Personeel en Organisatie gemeente Uden

Ik ben in actie gekomen

Een verrassende, unieke en ongrijpbare ervaring. Ik ben in actie gekomen, ondersteund door de coach en de Quaning software. De begeleiding was erg goed. De uitleg was duidelijk en gaf aan wat ik kon verwachten. De communicatie was open en elke vraag kon gesteld worden. Dit gaf mij veel vertrouwen in het Quaning traject en de begeleiding van Angelique.

Sylvia van Moll

Deze begeleiding kan ik iedereen aanraden

Het heeft mij geleerd mijn negatieve gedachten en gevoelens om te zetten naar een positieve houding, meer initiatief te nemen en met vertrouwen te kijken naar wat het leven mij brengt. Dat was ook mijn uiteindelijke doel. De begeleiding van Angelique is fantastisch, ze is enthousiast, heeft een luisterend oor, voelt heel goed aan wat je nodig hebt, staat ook buiten de afspraken voor je klaar. Ze heeft vanaf het begin mij het gevoel gegeven dat dit precies was wat ik nodig had.

Sandra

Referentie een jaar na afloop van het Quaning-RGprogram

Ik heb afgelopen jaar echt de tijd nodig gehad om alles voor mezelf op een rijtje te krijgen en ik merk aan mezelf dat dat nu echt is gelukt. Ik weet nu wat ik wil, heb mijn weg gevonden in de issues die ik had en merk steeds vaker dat mijn doel van het Quaning-RGprogram (in mezelf geloven en mezelf accepteren) echt behaald is. Op sommige momenten denk ik: oh, dat was een ijkpunt van toen…daar heb ik nu geen last meer van. Heel fijn, en ook wel grappig soms, om te merken. Ik ben daar heel blij mee en zo voel ik me ook.

Liesbeth

Ik voel een ongekende drive actie te ondernemen in waar mijn kracht ligt

Ik denk dat het aan buitenstaanders lastig is uit te leggen hoe het Quaning-RGprogram verloopt en wat het effect is. Dat moet je ervaren. Het heeft iets heel concreets door te werken vanuit doelstellingen (ijkpunten) maar ook iets ongrijpbaars omdat het meer ingrijpt in het onderbewuste. Het ‘concrete’ aspect zorgde voor het gevoel weer vooruit te komen. Het voor mij meer ‘ongrijpbare’ deel, zorgde er niet voor dat ik veranderde, integendeel. Ik voel juist dat ik veel méér mezelf ben. En, ik voel daarbij een ongekende drive actie te ondernemen in daar waar mijn kracht ligt. En dat geeft een enorm gevoel van zelf controle en focus.

Rob

Zinvoller dan gesprekken met een psycholoog

Ik heb mijn doel bereikt, iets wat ik voor onmogelijk hield. Ik zit beter in mijn vel en zie een toekomst met mogelijkheden. Hoe het allemaal gaat lopen weet ik niet maar heb er vertrouwen in dat ik er uit kom. Wat dat alles betreft voel ik me een stuk beter dan 3 maanden geleden. Jouw begeleiding ervaar ik als uitstekend, ik mocht je zelfs buiten kantooruren storen, iets waarvoor ik je zeer dankbaar ben. Het geeft aan hoe betrokken je bij je cliënten bent. Ik voelde me altijd op mijn gemak en je gaf me echt het gevoel dat ik er mocht zijn met al mijn eigenschappen. Hartelijk dank voor de fantastische begeleiding, je bent een topvrouw! Een behandeling die eigenlijk te mooi voor woorden lijkt en toch aanslaat. Het feit dat je niets MOET is uitermate prettig, het gaat inderdaad vanzelf. In een woord ongelofelijk. Een zinvoller traject dan gesprekken met een psycholoog omdat dit veel dieper gaat. Het onmogelijke is echt wel mogelijk!

P. Beurskens

Eigenaar klusbedrijf

Super indrukwekkend

Het is een intensief traject. Een traject waar je echt zelf voor moet kiezen en voor moet gaan. Maar als je dat doet dan worden er enorme grote, positief ingrijpende veranderingen zichtbaar op een diep level. Super indrukwekkend om dit meegemaakt te hebben.

Margo Mollema

Ik kijk nu verwachtingsvol naar de toekomst

Ik heb mijn doel bereikt. En hoewel ik toen niet wist hoe dat zou voelen, kan ik nu wel voelen dat ik daar ben. Ik voel me zeker, laat me niet aan de kant zetten en kan zelfs met felheid mijn mening verdedigen. Ik verwachtte veel van het traject. Nu ik zover ben en met energie en verwachtingsvol de toekomst in kijk kan ik alleen maar concluderen dat ik heel blij ben dat ik de keuze heb gemaakt om dit traject te gaan volgen. Ik kijk met veel plezier en genoegen terug op het traject. Het is regelmatig een emotionele rollercoaster geweest, maar ik kon inzien dat dat erbij hoorde en dat het er mocht zijn. Dat is ook zo’n mooi leermoment geweest. Ik hoef niet altijd iets te doen, juist door iets te laten zijn gaat de lading ervan weg. Ik krijg de laatste week alleen maar te horen dat ik er zo goed uitzie. Je straalt zeggen veel mensen. Ik voel me sterk en krachtig en voel me daarnaast heel relaxt. Wat een fantastische combi.

M.G.

Assistent to the board

Ik heb mezelf meerdere malen verrast!

Ik kijk met betrekking tot het Quaning-RGprogram terug op een bijzondere periode in mijn leven. Het aangaan van het traject was misschien wel de grootste stap die ik gemaakt heb. Ik heb toen namelijk voor het eerst sinds lange tijd iets uit handen gegeven waarbij ik wist dat ik niet (volledig) de regie in handen zou hebben, van wat er zou gaan gebeuren. Maar dit was het zeker waard. Tijdens het traject heb ik mezelf meerdere malen verrast. Zo gingen zaken waarvoor ik voorheen heel hard moest werken om ze te veranderen ineens vanzelf.  Dit was heel bijzonder en bevrijdend om te ervaren. Ik voelde mij door Angelique begrepen, serieus genomen, op mijn gemak gesteld en ondersteund. Ook wist ik dat ik altijd op haar terug mocht vallen. Verder denkt ze altijd met je mee om je op alle fronten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Angelique is zichtbaar erg enthousiast en heeft duidelijk hart voor haar werk. Dit geeft je vertrouwen om het traject aan te gaan.

Studente

Ik heb weer het volste vertrouwen in het leven

Quaning heeft mij enorm geholpen om mezelf weer opnieuw te ontdekken. De snelle resultaten die geboekt worden zijn echt ongelofelijk. Ik kan het gevoel, hoe diep ik mezelf in de put voelde zitten en geen uitweg meer zag, niet meer voor de geest halen. Het lijkt of ik helemaal gereset ben en voel me een heel ander mens. Op een dieper niveau zijn blokkades opgelost die mij in de weg stonden om het leven te leiden waar ik voor bedoelt ben. Ik heb weer het volste vertrouwen in het leven en dat wat ik moet weten me gepresenteerd zal worden. Angelique is een hele fijne en lieve persoonlijkheid die je blijft aanmoedigen en stimuleren! Ik vond het dan ook jammer dat het traject is afgelopen. Deze 7 weken zijn goud waard geweest en gun iedereen dit traject!

Kim van Stippent

Bijna niet te vergelijken met andere vormen van coaching!

Bijna niet te vergelijken met andere vormen van coaching. Vond het erg doeltreffend, concreet en snel naar de kern. Door een geavanceerd software programma wordt een analyse gemaakt, waardoor er dus geen lastige of pijnlijke vragen en gewroet in je ziel nodig zijn. Bij dit traject van bijna zeven weken hoort ook een dagelijks reflectie moment en eventuele opdrachten, die hebben mij erg geholpen bij het gefocust blijven op mijn doel en me heel bewust gemaakt van de transformaties. Ook de begeleiding van Angelique tijdens het hele traject was heel fijn. Ze is heel betrokken, helder, integer en is er echt voor jou. Door het opruimen van die blokkades ervaar ik nu een ongekende rust en blijheid in mezelf. Ik ben nu tevreden met mijzelf en bewandel als vanzelfsprekend hele andere paden dan voorheen alleen maar omdat dat ook echt goed voelt voor mij. Kortom het is heel bevrijdend allemaal, ik zou dit traject eigenlijk iedereen toewensen.

Nicole Buys

Kunstenaar en Coach

De eenvoud van de tool is indrukwekkend

Quaning en de fantastische wijze waarop het door Angelique is begeleid, is de meest krachtige tool die ik heb ervaren. De eenvoud van de tool is indrukwekkend. Door er mee aan de slag te gaan voel je dat er geen weg meer terug is. Oude patronen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Met Quaning vind je de weg naar wie je werkelijk bent. Je ontdekt waar jouw kracht ligt en gaat er meteen mee aan de slag. Er is geen weg meer terug. Met Quaning begin je aan het leukste en mooiste deel van je leven, het leven zoals het voor jou vanaf het begin bedoeld is. Geluk zit in het ontspannen in hoe je nu bent, gelukkig zijn in het hier en nu, dat is de onschatbare waarde die ik met Quaning heb ontdekt.

Meriam Mulders

Directeur Interadvisie

Doen!!! Beleven!!! Resultaat zien!!!

Andere mensen vinden me er beter uitzien, merken dat ik meer energie heb. Ze zeggen dat ik weer positiever tegen dingen aankijk. Het is fijn om te horen dat mensen dit tegen je zeggen. Ik voel me nu goed. Ik heb lichaam en geest weer op dit rit gezet. Ik ben zo blij dat ik dit nu ervaar. Zeker doen bij Angelique, zij is super. Ze luistert goed is geduldig en zet door met je. Ze blijft je stimuleren en aanmoedigen. Het is een fijne persoonlijkheid waarbij je je op je gemak voelt. En dat is nodig. Het is denk ik belangrijk dat je een vertrouwensband hebt met elkaar. Zij voelt me erg goed aan. En dat werkt POSITIEF !! Ik vind het erg bijzonder wat ik heb meegemaakt, ik gun het iedereen die een burn- out heeft en het even niet ziet zitten.

Marloes Jansen

Yoga docente

Verrast door de actualiteit van de thema’s

Door de Quaning opdrachten ben ik bewuster geworden van de leuke en mooie dingen in het leven. Van de geluksmomenten. Het was mooi hoe ik tijdens de Quaning sessies telkens weer verrast werd door de actualiteit van de thema’s en boodschappen die werden benoemd. Ik heb mijn doel bereikt en onderweg mooie extra lessen mogen leren.  Het leren is niet voorbij. Ongemerkt kijk ik alweer verder vooruit naar nieuwe doelen. Bedankt Angelique, door jouw coaching stijl voelde ik mij vrij om open te zijn over van alles en dat heeft zeker bijgedragen aan het slagen van dit traject.

Michel

Projectmanager ICT

Ik merk een positieve vibe in mijn leven…

Ik vond het een plezier om elke week met Angélique contact te hebben. Zij is voor mij de gedroomde coach: lief en stimulerend, altijd positief, zeer intelligent en ook nog eens een mooi mens. Ik was helemaal niet specifiek op zoek naar coaching, maar doordat zij steeds met zo veel enthousiasme over haar werk vertelde werd ik nieuwsgierig en ben ik met haar gestart. Ik kan er de vinger niet opleggen wat er juist is gebeurd, maar ik merk een positieve vibe in mijn leven die ik hoop vast te kunnen houden. Quaning betekent voor mij: “To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.” – Ralph Eldo Emerson.

Hanneke Thielen

Freelance grafisch ontwerper