De juiste persoon op de juiste plek“Als ieder mens unieke talenten bezit, maak jij daar dan al gebruik van?”

“Ik heb mezelf opnieuw ontdekt”

“Het meest bijzondere, adequate traject, welke ik ooit heb meegemaakt”

In de jaren dat ik als coach in organisaties rondloop zie ik het belang van de juiste persoon op de juiste plek. Werk en een werkomgeving waarin talent en uniciteit het best tot zijn recht komt, helpt uitval door langdurige stress & burn-out te voorkomen. De juiste persoon op de juiste plek is van toegevoegde waarde voor die persoon zelf, voor zijn omgeving en voor het bedrijf. Het is een gedeelde verantwoordelijkheid van de werknemer en de werkgever om dit te realiseren. Inside biedt ondersteuning door het inzetten van Quaning.

 

De begeleiding

Elk mens levert een unieke bijdrage ten gunste van andere mensen. Als je die bijdrage ‘leeft’ dan voel je je tevreden, sprankelend en energiek en komen er situaties op je pad die precies passen. Quaning helpt je bij het vinden van en leven volgens jouw unieke bijdrage aan deze wereld. Het is een begeleidingsvorm die gebruik maakt van kwantuminformatie om mensen en bedrijven te helpen hun persoonlijke (werkgerelateerde) doel te bereiken. Voor een vaste prijs, snel, duurzaam met resultaatgarantie.

Quaning explained! Klik hier voor een animatie met een uitleg van Quaning.

 

Werken met voldoening & plezier

Als je bewust bent van je unieke talenten en deze met vertrouwen inzet, is dit van waarde voor jou en je werkgever. Mijn begeleiding richt zich op het herkennen en het volledig benutten van je potentieel. Het resultaat is veerkracht, bevlogenheid en werkplezier, ook in tijden van verandering of als het even tegenzit. Om dit te bewerkstelligen wordt het Quaning-RGprogram Personal ingezet. Lees meer

 


Match werkplek & werknemer

Voor een objectieve bepaling van geschiktheid voor een bepaalde functie binnen een bedrijf wordt een Quaning-Assessment ingezet. In korte tijd wordt duidelijk wat de werknemer vanuit zijn essentie meebrengt en in hoeverre dit past bij wat gewenst is op de werkplek. Het resultaat is een inzicht in het potentieel van de kandidaat, inclusief ontwikkelpunten. Aan het vrijmaken van het potentieel & de ontwikkelpunten van de geselecteerde kandidaat wordt gewerkt met een Quaning-RGprogram Personal, zodat het potentieel optimaal wordt ingezet op de nieuwe werkplek.

 

Meer weten?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.

 


VANUIT DE KERN IN BEWEGING

Een traject is wat mij betreft geslaagd als het resulteert in ‘beweging’. In een volgende stap. Je pakt ‘van binnenuit’ de regie op en realiseert met vertrouwen je doel. In lijn met waar je van nature goed in bent, waar je je mee onderscheidt en waar je energie van krijgt.

Meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden en een passende aanpak te bespreken.