Van stress naar persoonlijk leiderschap

Quaner Angelique van den Donk is altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en hoe dat te beïnvloeden is. In haar bedrijf Inside Coaching begeleidt ze cliënten met burn-out en (chronische) stress bij het realiseren van hun doelen.

In de blog-reeks ‘Quaning ervaringen’ vertelt Angelique over een Quanee die haar gedroomde ambities wil realiseren, zich daarin geblokkeerd voelt en als resultaat stress ervaart in werk en privé.

Lees hier het volledig blogbericht

Angelique van den Donk

Coach

Langdurige uitval door stress verleden tijd

Ziekteverzuim in Nederland is sinds het jaar 1996 niet meer zo laag geweest als nu, meldde het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) afgelopen week. Het CBS schrijft de daling onder meer toe aan de kwakkelende economie in de laatste jaren. Werknemers melden zich mogelijk minder snel ziek, met als zorgwekkend gevolg meer stress op de werkvloer en een hoger aandeel psychisch verzuim. Uitval door stress is de afgelopen vijf jaar acht keer zo hoog geworden. Als je weet dat een verzuimdag een bedrijf al snel € 250 kost, en dat de gemiddelde verzuimduur bij burn-out 189 dagen is, dan ligt hier een serieuze uitdaging voor het bedrijfsleven. En dus ook voor mij, als coach!

Lees hier het volledig blogbericht

Angelique van den Donk

Coach